Cum pentru a evita și de a trata вросшими părului

by , under Make-up, Pielea, Sănătate, Sfaturi

Dacă dorim să evităm care părul encarnen după epilare, avem nevoie de a extinde porii înainte, exfoliaza si, mai presus de toate, să se ocupe de zona de după

Acestea sunt într-adevăr foarte dureroase și, în plus, rebarbativ. În principal, acestea apar din cauza îndepărtarea părului cu ceară sau cu aparate electrice de ras. Apar, ca niște bile mici, care sunt infectate, acestea pătrunderea de păr, care nu au crescut și nu au fost remediate în mod corespunzător. Pot deveni o problemă serioasă, așa că, în afară de ei, ar trebui să le evite. Știu cum de a evita și de a trata вросшими părului în următorul articol.

Sfaturi pentru prevenirea si tratarea вросшими părului

Să acorde o atenție la tipul de epilare. Unele indică faptul că ceara nu provoacă pătrunderea parului va encarnen mai ușor, iar alții susțin că acest lucru se întâmplă pe сбривание. În cazul în care ceara, ceea ce face acest lucru, pentru a aduna rădăcini foliculii de par, astfel parul nu va avea suficientă putere pentru a crește și prin piele. Rasurarse, de asemenea, poate provoca pătrunderea de păr incarcerados nu elimina-le din rădăcină.

Să aibă grijă de pielea. Când foliculii sunt s-au confruntat cu grasime, celule moarte, murdărie și microbi, cu atât mai dificil de păr să crească. Pentru a face acest lucru, se efectuează Săptămânal de exfoliere, curățare și moisturizing pielii, de zi cu zi cu utilizarea de bunuri, nu comedogénicos, evitându-se astfel „înfundarea” de atunci.

Corect bărbierit. Dacă această metodă de îndepărtare a părului este selectat, să acorde o atenție la următoarele: înmoaie pielea cu apă, cu săpun sau spumă de ras (cel care se folosesc de bărbați), nu de ras împotriva direcției de creștere a părului, întrupat, exercită o ușoară presiune în timpul pasului de aparate de ras electrice și utilizează o mașină nouă de fiecare dată (sau vă schimbați o dată la două sau trei orificii de trecere).

Nu folosi adiacent haine. Acest lucru va face ca pielea este bine fixată și nu are capacitatea de a „respira”, și, de asemenea, că pătrunderea de par cresc sub derma. Acest lucru poate provoca, de firele crescute sub piele. Mai ales Evitați hainele de către organism, atunci când prima dată ai rasurarte sau epilare. La rândul său, este recomandat să utilizați haine din bumbac, nu din alt material (sintetice).

Elimina bacteriile după epilare. Folosește naturale antiseptice cum ar fi uleiul de arbore de ceai, pentru a preveni o infecție. Acest produs se poate folosi cu câteva ore înainte de depilar.

Extinde porii cu apă fierbinte sau o baie de aburi. Poate fi aplicat pe picioare un prosop umezit în apă caldă sau un uscător de păr. Așa va fi mai ușor să „knock out” de păr.

Evita ceara de mai multe ori, dacă ceea ce depilas în casa ta. În centrele de frumusețe și de epilare ceea ce fac re-utilizarea de ceară, în termen de câteva zile sau săptămâni. Prin urmare, se recomandă un sistem de „română”, care poate fi utilizat doar o singură dată.

Inmuiati o cârpă în apă de hamamelis și se aplică pe piele, în cazul în care v-ați încarnat pătrunderea de păr. Este un remediu foarte bun calmează pielea și de a ajuta pentru a elimina pelitos. Servește, la rândul său, pentru a reduce roseata si inflamatia. Este un produs care exfoliază, hidratează și curăță porii îmbuteliată. Este folosit înainte și după epilare.

Îndepărtarea părului de suprafață, întrupat cu clemă. Trebuie să știți că vilozităților rămâne „prins” sub primul strat al dermei și, prin urmare, pot fi îndepărtate prin răzuire cu tandrețe. Ridică părul cu atenție, dar nu spurts, pentru că irritarás mai mult în oraș, și puteți infecta. Nu uitați că aveți mâinile curate (spălați-vă cu săpun neutru) și se aplică un pic de alcool sau peroxid de hidrogen în suport înainte de utilizarea sa.

Pentru a preveni apariția вросшими părului în timpul verii sau de sport. Transpirație și antrenament, netezirea coapse sau picioare, unele articole de îmbrăcăminte, căldură și așa mai departe pot ajuta realiza pătrunderea parului, de aceea este recomandat de a folosi vaselina, praf, pudră de talc sau amidon de porumb, pentru a preveni iritarea. Când te oprești din a lucra, enjuagas corect și foliculii de par, „respira” bine din nou.

Aplica gel de tulpini de aloe vera, un remediu natural minunat pentru a вросшими părului. Pune în fiecare noapte pe zona afectată și lăsați-l. Este mai bine să aibă de plante de aloe, case, deschidere portbagaj și scoateți pulpa. De asemenea, sunt vândute de creme si lotiuni, dar veți avea nevoie de mai mult timp, ce ai face efectul. Asigurați-vă că acesta nu conține alcool, deoarece G și va arde destul.

Alege unele uleiuri esențiale, de exemplu, de musetel sau de lavanda. Întrebarea, cât de mult și, dacă este necesar, se diluează cu apă, pentru că unele dintre aceste produse sunt extrem de puternice și de a distruge sau arde pielea. Puteți amesteca mai multe uleiuri, rezultatul de mai sus.

Pași pentru a elimina firele de păr, întrupat

Spală cu apă și săpun neutru, prin eliminarea în apă rece sau apă caldă.

Exfoliaza bine, o zonă în care părul s-a întrupat, o dată dimineața și una seara, astfel încât parul va fi „liber”. Acest lucru trebuie făcut cu grijă, pentru a evita iritarea sau sângerare. Doar să faceți pentru a elimina pielea moarta, de grăsime sau murdărie.

Se aplică tapiterie, stofa sau panza, că acesta este fierbinte (nu se decolorează), în care părul s-a întrupat, și în termen de câteva minute pentru a inmuia pielea.

Este folosit clemă, care au fost sterilizate înainte cu alcool sau cu apă clocotită.

Intareste pielea strâns și să ia părul la rădăcină cu ajutorul acarieni scoateți-l „trage”, rapid.

Până la sfârșitul anului, utilizează un antiseptic, cum ar fi uleiul de arbore de ceai sau de aloe vera.

Repetați această operație, dacă suferiți de вросшими părul des sau dacă aveți în mai multe zone ale corpului.