Metode de epilare picioare

by , under Make-up, Pielea, Sănătate, Sfaturi

Vrei să te uiți la câteva picioare, moale și frumos? Știți patru sfaturi utile despre cum epilare picioare vă va ajuta să aibă întotdeauna ideale, fără a deteriora pielea. Fie că sunteți bărbat sau femeie, în acest articol veți găsi sfaturi pentru a arata mai multe picioare de la un atac de cord pe tot parcursul anului.

Exfolierea picioarelor, înainte de a începe

Indiferent de metoda de epilare pe care o alegeți, este important să exfolies pielea cu câteva zile înainte. Acest lucru va ajuta pentru a elimina celulele moarte care se acumulează în derm, ceea ce contribuie că părul îngropate vor ieși la iveală, și puteți descărca cu ușurință. Astfel, veți obține aproximativ picioarele moi și netede pe o perioadă mai lungă de timp.

Peeling-ul este un simplu truc pentru a preveni firele crescute sub piele. Da, ai auzit corect. Aceste boabe odioase, care se stabilesc în picioare după epilare se poate evita cu ușurință exfoliando pielii în mod corespunzător. Așa că, ia act de sfaturi pe care le dăm mai jos.

Trei sfaturi pentru o exfoliere

Cumpara scrub pentru corp din boabe grosier. Aceste tufarisuri, special concepute pentru zonele corpului unde pielea este mai groasă. Cei mici de cereale sunt de fata, asta este, sunt concepute pentru o piele mai moale și mai subțire.

Intră în Duș, pentru a face un produs. Iar în viitor duce la poluarea solului. Pentru rezultate optime, se aplică acnee tufarisuri cu mișcare circulară. Este important de a nu face presiune prea mare, produsul va acționa de la sine, fără a fi nevoie de restregarlo cu forța.

Lăsați să acționeze pentru câteva minute și acláralo cu apă. Nu depiles până la 24 de ore după exfoliere a picioarelor. Pielea devine prea sensibil pentru a se pregăti pentru o nouă agresiune.

Spune la revedere de la părul de pe picioare fierbinte ceara

Mai mult de jumătate din femei, care depilan face acest lucru, folosind această metodă. Deși este un pic dureros, depilare cu ceară asigură arata aproximativ picioare, fără păr în termen de, cel puțin, următoarele trei săptămâni. În plus, la pornirea firele de par de la radacina, parul slăbi și de a ieși în mai puțin dense, cum că utilizați.

Avantajul acestui produs este faptul că un contact ceara fierbinte pe piele, face porii deschide. Acest lucru facilitează îndepărtarea părului, astfel încât nu veți simți durere atât de mult. Singurul dezavantaj este că va trebui să așteptați până când părul să crească de cel puțin 2 mm, altfel ceara nu va fi eficient. Așa că, dacă aveți noroc și neprevăzute în ultimul moment, să păstreze în minte că ceara nu este benefic pentru situații de urgență.

Depilare picioare pas cu pas

Se incalzeste ceara. Pune ceara in cuptorul cu microunde, citiți cu atenție recomandările și instrucțiunile producătorului. La urma urmei, este important să nu exagerați timp! Înainte de aplicare, în picioare, se aplică un pic de produs pe perie de mână, pentru a vă asigura că nu este prea fierbinte.

Începe să depilar. Cu o spatulă, se aplică ceara în direcția de la naștere de păr. A face dungi, de dimensiuni similare cu benzi de îndepărtare a părului. Grosimea de ceară nu trebuie să depășească 2 a se vedea

Lacrimi de stabilire. Așteptați câteva secunde, până când ceara se usuca un pic, astfel încât să garantați că toate firele de păr se agață de benzi. După arráncala în contrapelo. Pentru a evita durerea, țineți capătul opus piele de mâini, că de la tine și o piscină.

Repetați operațiunea. Se aplică ceara în fiecare zonă în care nu va fi depilada. Puteți depilar de o jumătate de picior sau de picior complete. Vă rugăm să rețineți că în fiecare zonă de păr are o altă adresă. Uită-te bine la adresa, care rămâne pe păr înainte de a aplica ceara.

Calmeaza pielea. Când ați terminat, se aplică gel pe partea de sus a pielii. Ca porii se vor deschide, nu se recomandă să utilizați o crema de grăsime. Cel mai bine este de a folosi gel de aloe vera. Aceasta planta are proprietati anti-inflamatorii, care vă va ajuta să evita pete roșii, care merg după epilare.

Cum rasurarse picioarele

În cazul în care într-o grabă, un cuțit-este cel mai rapid mod. Acest lucru este foarte ușor de utilizat și aveți avantajul că puteți face acest lucru, atâta timp cât ești în Duș. Singura problema, care nu rupe parul la radacina, de aceea, rezultatele lor nu sunt atât de durabile.

Este numărul total de iritare a pielii, atunci când nu știți cum rasurarte picioarele. Urmând aceste sfaturi și de a evita posibile leziuni:

Foloseste spuma de ras. Tu nu ar trebui să aparatele de ras picioarele, fără protecție, înainte cu spumă sau apă și săpun. Dacă vă petreceți cuțit direct pe piele, există o probabilitate foarte ridicată că irrites derma. Dacă doriți pentru a preveni mâncărime după, se aplică unul și spumă de ras.

Utilizați un cuțit bun. Vand cutit potrivit pentru epilare de sex feminin. Previne metale, care au doar o singură foaie, deoarece acestea pot provoca iritații ale pielii. Mult mai curat va fi ras, mai puțin riscul de iritare. Prin urmare, cumpararea de cuțit de trei sau patru foi. Când notes nu este eficientă, schimba-l cu unul nou.

Rade in toate locurile. Trece un cuțit în direcția inversă se naște firele de par. Începe cu glezna și vede venind cu lungi lovituri în sus. Fii atent mai ales în zona genunchilor și gleznelor, deoarece acolo, în cazul în care există un risc de reduceri.

Hidrateaza pielea. Acest lucru este foarte important pentru a hidrata pielea, după rasurarte picioarele. Hidratarea adecvata pentru a preveni pielea, irita mucoasa.

Depilare picioare întregi

Electroliza, laser și lumină pulsatorie, sunt singurele moduri de a elimina pentru totdeauna de parul de pe picioare complet. Multe femei doresc să-și picioarele moi, fără păr, și ei preferă pentru totdeauna de a elimina părul de pe corp, în propria casă. Metodele tradiționale de îndepărtare a părului la domiciliu, de exemplu, de ras, de epilat cu ajutorul unei pensete, epilare cu ceară și creme, chimice, sunt doar temporare.

Epilare definitiva la domiciliu a fost Sfântul Graal al industriei de frumusete pentru mulți ani. Nu suntem exact acolo, continuă să – cea mai bună opțiune pentru îndepărtarea părului cu laser gravă rămâne în cabinetul unui medic dermatolog, dar aparatului, animalele de companie, acum sunt foarte eficiente, și sunt proiectate pentru o largă varietate de nuanțe de piele, ca niciodată mai înainte, și furnizează aproximativ picioarele frumoase toate femeile.

Depilar picioarele omului: tastele pentru a alege corect metoda de

De îndepărtare a părului la bărbați devine tot mai răspândită. 88% dintre bărbați afirmă fi depilado, cel puțin o dată în viață. Cele mai comune de îndepărtare a părului la bărbați în piept, barba, abdomen și picioare, deși tot mai mulți oameni optează pentru alte zone cum sprancene, axile sau de mână.

Schimbările în moda estetica actuală a condus la faptul că oamenii vin la un coș de îndepărtare a părului. Deși sportul a condus această schimbare estetică cosmetologie domnilor, tot mai mulți oameni care aleg depilare una sau mai multe zone ale corpului, de exemplu, obiceiul continuă.

Cei mai mulți oameni care depilan pentru prima dată, prefera un cuțit sau o crema, deoarece aceste metode nedureroase. Cu toate acestea, oamenii care cred ca obiceiul continuă, a decis să încerce și alte metode, mai durabile, după ce a văzut rezultatele.

Cum depilar picioarele, el fiind un om

Cum te înotător, un biciclist sau un culturist concursuri, lor de căutare, concursuri și setea de viteza, Sau pur și simplu doriți să aibă grijă de tine, vei ști că există cinci metode de bază pentru epilare picioare pentru bărbați. Iată lasa avantajele și dezavantajele, pentru a alege una sau alta.

Cuțit de ras

Dacă sunt folosite în procesul de ras barba, de îndepărtare a părului de sex masculin picioarele-este o modalitate care vă va fi foarte ușor de a utiliza, pentru că funcționează la fel ca și în orice altă zonă a corpului. Avantajul acestei metode este că puteți trece de la sine, fără a ieși din casă, evitând trecerea într-o situație dificilă să se adreseze la centrul de estetică.

Pentru prima dată de ras de la picioare, sau, atunci când a trecut ceva timp de calitate cu ultimul atac cu un aparat de ras, trece de mai sus de la picioare unghiera geamuri înainte de procesul de ras cu un aparat de ras. Intotdeauna foloseste o lama ascutita si gel de ras, pentru a evita tăieturi, și niciodată nu folosiți săpun ca inlocuitor de crema pentru ras. Tómatlo liniște în jurul valorii de glezna, genunchi caliciu, oaselor gambei și partea din spate genunchi. Acest lucru este foarte ușor de tăiat aceste terenuri. După ce folosiți, sécate picioarele cu un prosop curat, apoi huméctalas în timp ce erau încă umede.

Această metodă este foarte agresiv pentru piele, deoarece acestea sunt comune tăieturi și, de obicei, provoacă mâncărime, după. În plus, contribuie la apariția de acnee. Pentru a evita tăieturi, încearcă să nu să-l folosească în anumite locuri, de exemplu, a organelor genitale sau a mâinilor. Și, desigur, hidrateaza întotdeauna pielea după bărbierit perfect pentru picioare depiladas.

Crema pentru îndepărtarea părului de sex masculin

Împreună cu lama, această metodă este cel mai adesea folosit pentru depilar umane de la picioare, pentru că este absolut nedureroasa. Cu toate acestea, nu smulgeti parul din radacina, rezultatul este doar o voi lua de la 2 la 3 zile. În plus, cremele acționează prin arderea părul picioare de bărbați prin mai multe procese chimice care irita pielea, de aceea este foarte periculos de a le utiliza în zonele sensibile ale pielii, ca parte a organelor genitale de sex masculin. Principalul avantaj este ușurința și rapiditatea.